Çatak İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin mezun olmak istemeyecekleri, herkes tarafından örnek gösterilecek bölgenin en iyi birleştirilmiş sınıflı okulu olmak. “Eğitimde Kalitenin Doğru Adresi: Çamlıbel-Çatak İlkokulu”

Misyon: Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak

Başarılar: * 2010 yılında öğrencimiz Serap YILDIRIM Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavının bursluluk bölümünü kazanmıştır. * 2011-2012 öğretim yılında Yılın Kaliteli Ekibi Dalında "Faklılıklar Dünyasına Yolculuk Ekibi" ile Muğla üçüncüsü olduk. *2011-2012 öğretim yılında Eğitimde İyi Örneklerde Okul Aile Birliği dalında "Okul-Veli El Ele" projesi ile Muğla birincisi olduk.

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 1 - sobalı, 2 oda, 1 mutfaktır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://catakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇamlıbelÇatak İlkokulu Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi, Dokuzçam Caddesi, No5 Çamlıbel Beldesi Kavaklıdere/Muğla

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri 1999 yılına kadar Çatak Köyü daha sonra ise Çamyayla Köyü ile birleşerek Çamlıbel Beldesi adını almıştır. Çatak Köyü´de Cumhuriyet Mahallesi olmuştur.

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.Muğla´ya(Göktepe yılanlı yolu üzerinden) sabah ve öğlen araç vardır. Kavaklıdere´ye günlük 5 defa araç kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIĞI : 70 km. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI : 15 km